Ekologisk hårvård, makeup & behandlingar i Gällivare

Många av de varumärken och produkter vi använder har en ekologisk hållbarhet. Det handlar om att långsiktigt bevara vattnens, jordens och ekosystemens produktionsförmåga och att minska påverkan på naturen och människans hälsa.

◊ Klippning
◊ Ekofärgning
◊ Hårinpackningar
◊ Håruppsättningar för fest, bal eller bröllop
◊ Indisk huvudmassage
◊ Holistisk ansiktsbehandling
◊ Plock av ögonbryn
◊ Makeup för alla tillfällen
◊ Energiklippning: Klippning + indisk huvudmassage
◊ Hårkurer: Honung, lera, alger m.m.

Öppettider
Måndag 15.00 - 20.00
(Bokningar via tel. från 9.00)
Tisdag - Torsdag 09.00 - 17.00
Fredag 09.00 - 15.00

Övriga tider enligt överenskommelse. Prata gärna in på telefonsvararen, ifall jag står upptagen med någon behandling och inte kan svara så ringer jag upp så fort jag kan.

Kontakta oss

Produkter från:

MARIA ÅKERBERG

Macadamia erbjuder hårvård, hudvård och makeup från Maria Åkerberg.
"Maria Åkerberg´s hudvårdsprodukter tillverkas av Dermanord i Sverige. Maria Åkerberg är en ekologisk serie där man endast använder ekologiskt odlade vegetabiliska oljor. Produktkonceptet baseras på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft. Alla färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt."

SANTE NATURKOSMETIK

Ekologiska hår- och hudvårdsprodukter samt växtfärg.
"SANTE's unga och färgstarka intryck är allt annat än tråkig. Santes produkter innehåller aktiva ingredienser som enbart bygger på växter och värdefulla extrakt och oljor av certifierad ekologisk kvalite. Nästan alla produkter uppfyller de stränga kriterierna för BDIH och NaTrue."

LA CORDIER

Ekologisk Hårvårdsserie.
"La Cor­di­er är ett fa­mil­je­fö­re­tag som har ett hel­hets­per­spek­tiv på män­ni­skan, na­tur och hår­vård. Vi er­bju­der en eko­lo­gisk svensk - till­ver­kad hår­vårdse­rie med brett sor­ti­ment. Helt ut­an ke­mi­ka­li­er och Pa­ra­be­ner."

CREAROME

Naturkosmetika av högsta kvalité.
"Crearome erbjuder naturliga råvaror av högsta kvalitet för tillverkning av naturkosmetika. Crearome/Naturkosmetikkompaniet är marknadsledande i Sverige på eteriska oljor och råvaror för egen tillverkning av hud- och hårvårdsprodukter."